Wij zijn Sofia Zorg en wij geloven dat thuiszorg nog steeds mensenwerk is. Onze integrale zorg is persoonlijk en professioneel en wordt niet bepaald door complexe regels. We werken wijkgericht met de wijkverpleegkundige als spin in het web. Comfort in de eigen vertrouwde omgeving is uitgangspunt en er is écht tijd voor de cliënt en zijn/haar familie en mantelzorgers. Wij bieden verzorging en verpleging aan (chronisch) zieken en ouderen. Daarnaast verlenen we mantelzorgondersteuning. Onze medewerkers zijn hierbij een onmisbare factor van betekenis!

Sofia Zorg werkt vanuit 4 kernwaarden:

  • Werken met plezier
  • Samen naar een doel toewerken
  • Zorg op maat leveren
  • Leren en ontwikkelen

Missie

Sofia Zorg biedt de zorg die nodig is om de kwaliteit van leven thuis te bevorderen en de zelfredzaamheid te versterken, ondanks ziekte, behandeling of beperking. Centraal hierin staat dat onze zorgvragers actief betrokken worden bij de invulling van de gewenste zorg of ondersteuning.

Visie

Sofia Zorg wil tegemoetkomen aan de wensen, behoeften en verwachtingen van mensen die zorg en ondersteuning nodig hebben door kwaliteitszorg op maat te bieden. Dat doen we door te zorgen voor een transparante en professionele organisatie met korte communicatielijnen en met deskundige medewerkers met een luisterend oor en hart voor hun vak. Sofia Zorg is opgericht vanuit de overtuiging dat de cliënt de zorg moet kunnen ontvangen die de cliënt verdient.

Sofia Zorg als werkgever

Bij Sofia Zorg zorgen wij ervoor dat onze cliënten de best mogelijke zorg ontvangen. Door de tijd die wij onze medewerkers kunnen meegeven is er meer tijd om de cliënt beter te leren kennen, zodat je een goede band kan aangaan en op die manier betere zorg kan leveren. Dit vergroot de kwaliteit van leven van de cliënt en daar doen wij het voor!

Wij denken met je mee over hoe jij je zo goed mogelijk kan ontwikkelen en helpen je hiermee door je de juiste scholing aan te bieden zodat jij de beste versie van jezelf kan worden.

Mocht je meer tijd of een flexibel rooster nodig hebben om dit te kunnen realiseren staan wij achter je.

Bij Sofia Zorg zorgen wij voor elkaar.

Waar kom je terecht?

Ons kantoor gevestigd te Soest is naast een ontmoetingsplek ook een werk -en leerplek voor onze medewerkers, zorgprofessionals, leerlingen en stagiaires. Wij staan bekend als een open organisatie met medewerkers waar wij trots op zijn. Bij ons maakt het niet uit welke functie je bekleedt. Zolang je voor elkaar klaar staat, ben je bij ons aan het juiste adres. Er wordt veel samengewerkt en wij zorgen ervoor dat onze cliënten zoveel mogelijk dezelfde gezichten blijven zien, zo kan je echt een band opbouwen met elkaar.

Binnen de wijkverpleging heeft Sofia Zorg twee teams in Soest/Baarn en Utrecht. Het forensisch team heeft woonlocaties in Hilversum en Amersfoort.

Groei jij ook met ons mee?
Jij komt graag bij cliënten thuis om hen te helpen. Een echt één op één moment, waarbij je weer een glimlach
kan toveren op de gezichten van onze cliënten, daar doe je het toch voor?

Solliciteer direct!